Retourneren

De sieraden van Meijlis worden met veel zorg en oog op kwaliteit gemaakt. Het kan onverhoopt toch gebeuren dat u ergens niet tevreden mee bent. De sieraden van Meijlis kunnen in dit geval geretourneerd worden. Hier zijn wel enkele uitzonderingen op. 

Bijvoorbeeld wanneer u een uniek sieraad door ons laat maken die wij samen met u en naar uw verzoek ontworpen hebben. In dit geval raden wij u altijd aan om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Lees ook ons terugbetalingsbeleid voor extra info hierover.

Fout onzerzijds in personalisatie

Mocht Meijlis een fout in de personalisatie hebben gemaakt, dan wordt uiteraard kosteloos een nieuw sieraad gemaakt. U kunt ons bereiken via info@meijlis.com, wij nemen in dit geval zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact met u op. 

Retourneren of ruilen van overige sieraden

De niet-gepersonaliseerde sieraden kunnen wel geretourneerd of geruild worden, mits aangemeld binnen 14 dagen, daarna is de verkoop definitief:

1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van de aankoop contact op via info@meijlis.com. Vermeld hierbij het ordernummer, uw adresgegevens en eventueel het artikel waarvoor u de aankoop wenst te ruilen.

2. Meijlis stuurt u hierop een bevestigingsmail met het verzoek het sieraad binnen 14 dagen na ontvangst van onze e-mail, in de originele staat en verpakking, terug te sturen naar met de per mail verzonden retourlabel.

Zodra Meijlis de retourverzending heeft ontvangen betalen wij zo spoedig mogelijk, en binnen max 14 dagen, het geld terug op uw rekening. Mocht u de bestelling willen ruilen en zijn wij hier al van op de hoogte? In dit geval stuurt Meijlis, zodra wij de retourzending binnen hebben, de nieuwe bestelling naar u op. Uiteraard krijg u hier dan per mail een nieuwe track and tracé code van.